Mandel pls tak to vysvětli Marťasovi, že jeho se už prdy netýkají.
Nějak si to nechce připustit (v skoro 8 měsících) a když na něj "lezou", tak strašně řve. Pak si nošením nahřeje bříško, vypustí (vyprdí se, vykadí se) a je klid třeba i na pár hodin.
Jinak pro mě je jakékoli nošení delší než cca 5 minut důvodem pro nosítko, nesnáším dítě na ruce
. Přijde mi v náručí asi tak tříkrát těžší než když je jeho váha rozložená. Ad usínání - jo když jinak řve řve řve. Potřebuje mít pocit totálního svázání*zakuklení. Tzn. v náručí se může do jisté míry kinklat a nezabere a nezabere, jen kňourá. To ho nosí muž. Když už zvláční a přesto nemůže zabrat, natáhnu nosítko a je během tak 10-15 minut ťuhýk. Vzhledem k tomu, že často spí cca 21-6, tak mu těch 15 minut nehodlám odpírat
. Zjistili jsme to tak, že mi usnínal v nosítku cestou z a do MŠ - stačilo 10 minut a chrupal.
A Mandí - ber to tak, že fakt mám nějaké zkušenosti s dětmi a že to není z nudy, tohle je prostě dítě, které ví, jak se přihlásit o pozornost. A dodám - prý je to tak dobře, temperamentní hlasité děti jsou prý v menší míře ohroženy tím, že se jim dostatečné pozornosti nedostane (ptž ty hodné svádí k tomu udělat si co jeden potřebuje). I když
ty tiché děti bych tak nějak preferovala
.