Tak jestli znáš způsob jak ho "odječet" jinak? Nic jiného u nás nefunguje (zkoušen dudlík, mléko, kukuřičné křupky, povídání, zpívání, hlazení, hračky, jiná poloha, jiný pokoj...). Samozřejmě jde nechat řvát, mám odzkoušeno opakovaně (když něco fakt musím) - pak ale je naštvaný celý den. Naposledy jsem ho nechala asi 15 minut, když jsem před cca 2 týdny odklízela sníh - neslyšela jsem ho venku. Ovšem pak byl na ránu další 3 dny, hrůza, pak očima postrkuju ručičky, aby dorazil muž nebo aspoň děti ze školy, ptž je to totálně na nervy. Ty dny mám takový soukromý pocit, že ty matky, co dítě odloží, celkem i chápu
. Když jen pokňourává, chodím k němu cca co 5 minut a chlácholím a zabavuju...pomůže to občas (za posledních 10 minut psaní jsem u něj byla si 5* a furt po minutě znovu ječí). Někdy ho uchlácholím na 5 dalších minut, někdy se nesmím zvednout a i na WC jdu s totální sirénou za zády. Dobrý je, že jde s tím nošením ještě o relativně krátkou dobu, tedy ne celý den. Ale pro mě je i 10 minut dlouhá doba na to mít ho jen v náručí
. Ten ryk víc než cca 5-10 minut nezvládám.
Ptž to je jek jak ze Smolíčka, když ho Jeskyňky berou
. A dodám - žádné jiné dítě jsme tak uřvané neměli.
Ale - čím horší den, tím je víc KO v noci, takže to beru tak, že z toho jednou taky vyroste.