Taky jsem něco podobného zažila. Po 3/4 hodině na sále (resp. na gyn-koze) se dostavila anestezioložka, pak doktorka, která mě do nemocnice přijímala. V té době mi už pěkně ztvrdly nohy a tak jsem byla ráda, že je konečně vidím. Těsně před vstřikem uspávadla se anestezioložka dozvěděla, že jsem před hodinou (vlastně hodinou a 3/4) jedla. Doktorka to věděla, ale jaksi nepovažovala za nutné to zapsat do karty. Takže sál uklidili, mě poslali na pokoj a zopakovali jsme si to ještě večer. Věčer už to vyšlo. A tak by mě zajímalo, kolik takovýhle kiksů se stane a i když je za to zodpovědný lékař, zaplatí to pojišťovna=>my.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.