Přidat odpověď
Mno...pak dočtu ostatní, zatím za sebe - nepříjemně bych se ke krásné ženě nechovala, to ne, ale taky mám osobní zkušenost. Měla jsem jednu vyloženě exkluzivní příbuznou, zhruba stejně starou, postava nááádherná, velká pevná ňadra, aniž by měla silikony, štíhlý pas, krásně tvarovaná postava, krásné dlouhé vlasy profesionálně upravené každý den - protože byla kadeřnicí, no a moc hezká tvář. Chodívala schválně oblékaná hodně sexy. Tak s touto holkou jsem moc vyrážet na diskotéky nechtěla, protože vedle ní jsem vždy vypadala jako ošklivé káčátko. Taky jsem se chtěla líbit, ale vedle ní jsem neměla šanci a poslouchat neustálé dotazy, kdo je ta náááádherná holka vedle mne....a že by chtěli seznámit...jít s ní nakupovat? Ona v čemkoli vypadala parádně, já v tomtéž jak strašák do zelí...To samozřejmě přeháním, ale ten kotrast byl do očí bijící...Takže se přiznávám, že jsem se jí docela vyhýbala, jít s ní na diskošku nebo na nákupy...Jinak byla ale moc fajn holka, no já ji ale díky asi nízkému sebevědomí neustála se s ní stýkat víc....na rodinných setkáních jsem se s ní bavila normálně, ale nic víc. To je ale tak deset let zpět minimálně, dnes už na diskošky nelítám:)
Ale ona vypadá exkluzivně doteď. Dnes už mám jiné priority tak mne to tak nečílí, ale tehdy fakt jo:)
Ale nikdy bych jí to nepřiznala a asi nikomu dalšímu - styděla bych se za sebe.
Předchozí