| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Delete, promiň, že se do toho motám, ale když to tu člověk čte, nedá mu to: ty máš čtyři děti, což je obdivuhodné a vůbec si neumím představit, že bych já tolik dětí zvládla porodit. ALE: těm dětem je 8 - 12 let a to už si trochu představit umím, jak takhle staré děti fungují, protože mám takové doma. Myslím, že je zbytečně rozmazluješ péčí, zvládly by být samostatnější, kdybys byla na ně náročnější. Vím, je to jen domněnka, tvé děti neznám osobně, ale jsem přesvědčená, že jeden den v týdnu bys klidně mohla večer jít ven a nic by se nestalo. Nechce se mi věřit, že by pro maminku takhle starých dětí neexistovala cesta, jak si jednou v týdnu dojít zasportovat. A nespíš-li po nocích a máš nerušeně celou noc pro sebe, proč si nepořídíš třeba rotoped a nezacvičíš si alespoň trochu doma? Mně se člověče zdá, že jen pořád vidíš překážky, které ale ve skutečnosti nejsou nezdolatelné, točíš se v nějakém kruhu, chtělo by to ho rozetnout ... ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.