Moc děkuju za odlišný názor a popravdě nad tím hodně přemýšlím, jestli to opravdu nemůže pomoci. Často ten vztek začne i určitou žárlivostí na staršího bratra, ten pocit cítit lásku a porozumění.
Já sama mám pocit, že v podobných situacích by mě sklidnilo a pomohlo mi právě to objetí a "vyhovění" od rodičů, kterého se mi nikdy ale nedostalo. Nevím jestli nedělám právě to stejné, co jsem nechtěla aby dělali moji rodiče.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.