Zufi - než pročtu diskusi - na mě to působí (pokud šlo o jednu stížnost), že kamarádův šéf se třásl na nějakou záminku, jak se kamaráda zbavit.
Protože když se rozhlédnu okolo, lidi dělají v práci často chyby, podstatné, život nebo zdraví ohrožující a o místo nepřijdou, tak maximálně o prémie, a to jen když někdo řve, ať už zákazník, pacient, klient...
Sama si stěžuju málo - vím, co je to "lidský faktor", kterým mohl dotyčný trpět
Nenechám si samozřejmě nic líbit v situaci, kdy bych přišla o peníze nebo jsem nedostala kvalitní služby, péči, produkt...opakovaně.
Naposledy jsem takhle zabojovala se sociálkou, kdy jsem cca po čtvrtročním marném shánění soc. pracovnice snížila k tomu, že jsem napsala její šéfové (ale takovou diplomatickou stížnost, abych věc popohnala) a místo, aby se pod babou zatřásla židle (což jsem nechtěla, ale už jsem byla fakt zoufalá a ona úplně hluchá a anetická), její šéfová to se mnou NERADA vyřídila přes jinou pracovnici a dodnes si zřejmě všechny 3 myslí, že pro mě udělaly něco absolutně nelegálního
Vím, že je nouze o práci, ale tohle už nebyl lidský faktor, nýbrž sprostá lemplovina - ovšem i tehdy by mi baby bylo líto, měla rok do důchodu...