zdravím...
Jíťo - myslí si to ORL tady na Kladně v nemocnici.. dle toho měřidla, kterým se měří dětem ouška.. Ellí to udělali rovnou v porodnici, Denndopvi už jsem taky byla mabulatně.. oba OK.. Týna byť ležela naprosto v klidu, žádný vzruchy, rušení, nic... na přístroji ani ťuk... tak nám řekli, že máme přijít za týden, ale od té doby má Týna rýmu, což jak jsem zjistila velice zkresluje a tím pádem nemá smysl tam chodit.. prý nám to měli říct nějak citlivěji a ne hned na tvrdo, jako kdyby nám říkali, že venku zalezlo Slunce...
od tý doby jí furt pozorujeme, zkoušíme, jak praštěný... na chrastítko, tlesknutí, ránu,... nereaguje.. někdy sebou škubne, když kýchneme, někdy jí děti vzbudí jak řádí... buď je to prostě obrovský salámista nebo je hluchá, nebo nedoslýchá... já nevím.. jsem z toho na nervy už skoro měsíc... doufám, že se tý rýmy taky zbaví už co nejdřív a třeba ve středu že bysme tam znovu zašli.. pokud to zase nic nenaměří, pošlou nás do Motola na nějaký speciální vyšetření...
a spíš pro pobavení, zatím se jeví jako levák (což nic neznamená, já vím), nicméně už vidím, jak hluchému dítěti vysvětluji jak se co dělá, když neumím ani tu znakovou řeč
no spíš hledáme to vtipné a pozitivní na této věci... ach jo...