| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

až vyhraje soud, může dát výpověď. moje známá učitelka dostala takto výpověď pro nadbytečnpst (nebyla moc dobrá učitelka, ale řediteli hlavně vadilo, že je huba nevymáchaná a nenechá si sr.t na hlavu od rodičů ani od něj). tak jí dal tuto výpověď a ana její místo vzal 2 učitelky na půlúvazek. ona se obrátila na odborového právníka a asi po roce vyhrála soud, takže on jí musel doplatit výplatu za celou dobu od NEPLATNÉ výpovědi, ona mezitím učila jinde. když vyhrála soud, dala výpověď ona. nejdůležitější složkou příběhu je ten odborový právník, ona jako členka odborů měla jeho služby zdarma a ten ředitel byl takový pako, že bylo předem jasný, že její výpověď byla neoprávněná. pak se děsně divil, co si to ona dovolila~d~~d~~d~ bylo mi kdysi také vyhrožováno výpovědí, stačilo zmínit, že se obrátím na odborového právníka. výpověď jsem dala sama - máš pravdu - proč se cpát někam, kde tě nechtějí~d~~d~ ovšem to je už tolik let... dnes je situace jiná~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.