To jsou ty kritéria......
Do prvních tříd základní školy se přednostně přijímají děti podle kritérií:
1)děti s místem trvalého pobytu v Městské části Praha 18 – Letňany v příslušném školském obvodu základní školy – spádové oblasti
2)děti s místem trvalého pobytu v městské části Praha 18 – Letňany z jiného školského obvodu
a)děti, které navštěvují mateřskou školu, která je součástí základní školy
b)děti, jejichž sourozenec je již žákem této školy
3)děti s místem trvalého pobytu mimo Městskou část Praha 18 – Letňany
a)děti, které navštěvují mateřskou školu, která je součástí základní školy
b)děti, jejichž sourozenec je již žákem této školy
Vás se bohužel týká až ten bod 3)
A tak až se zaplní bod 1 a 2-tak co zbyde-vezmou bod 3. I na bod 2 mi velké naděje nedávali...
Divím se hodně, že se letos na bod 3) dostalo - jak jsi psala....A že se dostalo i na ty-co tam nemají ani sourozence.
Vy je tam máte-tak tam máte být místo nich. :-(
Ale fak mi tady na úřadě v Letńanech řekla, že se letos na bod 3 asi ani nedostane (jak je to silný ročník).. Že už vloni jich bylo DOSLOVA jen pár, které umístili.
Jinak vloni se jim dcerka hodila-to máš pravdu.. To nebyl tak silný ročník...
Jak už jsem psala.. I ta tvoje nejstarší..
Ten zlom nastal v roce 2008. To se zvedla total porodnost-na kterou si dříve všichni stěžovali, ŽE SE RODÍ MÁLO DĚTÍ.......A ty děti jdou právě letos do školy... Od toho roku se to najednou rodilo, že si pak přestali stěžovat a stěžovali si zase, že už jich se rodí zase MOC...v tom roce 2008 jsme je překvapili tak, že já osobně rodila na vyřazeném porodním sálu, který se už nepoužíval.. Ale nebylo místo kde jinde... A ležela jsem pak jinde a dítě taky jinde.. Nebyli ani lůžka..
No-to jsem odbočila