Cimbur pri tvem narocnem povolanim i povolanim manzela potrebujes pomoc na deti a mozna i domacnosti, jinak to odnesete vsichni. takze ja bych se pres ty sve zabrany prenesla a rychle nekoho sehnala, narychlovku asi nikoho nesezenes, dala bych ji k rodicum a kontrolu presunula na pondeli. proc musi byt vubec u anginy kontrola? u nas to neni,jen kdyz dite neni v poradku. usestri se s tim spousta prace a penez. ja mela 3 krat rocne anginy jako dite, totalni opruz 14 dni Doma, a jeste kontroly, vzdy jsem byla ok, . 14 dni mi prijdde desne dlouhe, po tydnu je vetsina deti fit. moje po 4 dnech uz
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.