Ahoj všem - jsem tu nová.. a předem se omlouvám za delší příspěvek. Mám práci, kterou jsem sice nikdy nedělala, ale moc jsem si něco podobného přála dělat. Celý život jsem pracovala s lidmi a byl to někdy doslova boj! Tak jsem si přála to změnit a od lidí jsem utekla do přírody. Starám se o rostliny, zvířata, zahradu,...jsem celý den venku, na vzduchu.. a domů konečně po letech chodím s čistou hlavou. Konečně si už nenosím práci domů, nemusím doma honit žádné plány, dělat tabulky, shánět kontakty,.. mám více času na děti a jsem unavená fyzicky - což je (by bylo) fajn.
Ale moje šéfová je hrozná. Dnes jsem si dokonce i pobrečela. Nic jí není dobré, i to, co je dle mého super, tak je podle ní na houby. Vždycky musí mít opačný názor než já, i kdyby mělo jít o barvu slunce. Já řeknu žlutá, ona řekne NE, slunce je modré! (to samozř.přeháním). Chtěla by, abych s ní nikdy o ničem nediskutovala, jen přikyvovala, to jen ona má pravdu.. Nejlépe jí říkat "ano paní", "samozřejmě paní", a bez řeší vše udělat tak, jak ona chce.... atd. Jezdím k ní ráda, ale jak se potkáme, najednou mám po náladě, jako by mě proklela nebo něco...nevím, jak to popsat, ale jako by ze mě vysála všechnu positivní energii... Nevím, co s tím, jak na ni...?