| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám suchou pleť, nad nosem se loupu jak ještěrka. Do různých krémů jsem vrazila tolik peněz, že hanba mluvit. Nic nepomáhá. Natřu večer, ráno efekt nikde, zase suchoš. Zkusila jsem denní, noční krémy, drahý, levný, zaručený a experimentální... různý báze, hydratační gely, mastný věci, nemastný věci, textura taková maková... závěr je vazelína.
Když se natřu kosmetickou vazelínou, efekt vydrží nejdýl. Nevrážím do toho milijon peněz. A taky modrá Indulona.
Ze zaručených hydratujících mejkapů, těch zázraků moderní doby, nefunguje ani jeden. První půlhodina dobrý, pak to začne tvořit šupiny. BB krémy to samý.
Oleje a olejovou bázi nepoužívej na suchou pleť vůbec, to je to nejhorší, ještě víc to vysuší.

Na tělo je příjemný všechno od Neutrogeny na extrémně suchou pokožku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.