Ahojky všem!
Luci hlavně v klidu! Věřím, že nevíš kam dřív skočit!
Tak jsem byla včera s Karolí u dr. a máme to na průduškách se z ní picnu! Pepča už včera taky pěkně kašlala, ale ještě šel do školky uvidíme co učitelka zda něco bude říkat a když tak bude taky doma jestli to taky chytil.
Takže máme ATB kapky do nosu a spiropent. Ve čtvrtek kontrola a pokud to nebude lepší tak výtěry.
Holky já se z Pepči asi picnu. Do školky chodí rád, má ta kamarády, děti ho mají asi taky rády zdraví ho a vítají, učitelky taky v pohodě. Ale ten cirkus ráno než se s tátou vypraví vzbudí mě a logicky i KArolínu. Vztekání, odmlouvání dělá, že se asi svlíknout neumí. Přitom ve školce se prý oblíká úplně sám (často je to i poznat na slipech a ponožkách). Po dobrým to nejde po zlém to nejde a mě to neba!
Kája je mrzutá jak ji není dobře a mísato aby se dospala, tak vstává jak Pepča. Jsem zvědavá jak to budeme dělat za rok až budeme ráno vstávat všichni!
No je mi asi jasný, že to budu muset vydržet, ale třeba budete mít nějaký tip
Tak a my jdeme umývat okna. Patro už máme tak ještě dole, ale nehodlám se strhnout práce nikam neuteče a navíc nemůžu moc větrat, aby se Kája nenastydla víc než je.
pěkný den