| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
tak M. je dnes poprvé - konečně - taky bez teplot.~z~
Tak mi tu oba dost ještě hucají a nudlají..~d~
Petr teplotuje taky..hucá a nudlí taky..Mně je tak "nějak". Nevím, no..Asi proti nim dobrý.

Como: Ach jo... ATB do nosu mají kluci taky.. Pamycon..máme to do čtvrtka kapat..3x denně..~:(
Na průduškách naštěstí nic neměli.. Vše prý nahoře..
Tak vám držím palce-ach jo.~6~ A snad se Pepča udrží. Já toto bohužel u kluků neznám..
Jen dotaz: oni si ve školce svlékají i slipy a ponožky?
Já si osobně nedokážu představit, že by T. byl už ve školce.~:(
Jak ho tu vidím-je total jiný než M. byl.
Domluva s ním žádná. Furt si jen něco prosazuje, dokonce mi přikazuje, je protivný, vše ho rozbrečí, je vzteklý...
Nějak se oblékne a svlékne, ale zipy ještě neumí. Punčochy taky ne.
No.. Je mu 3 a půl tak zipy ještě asi nemusí, ale ráda bych jestli se do té školky dostane, aby je uměl...Aby si nemusel sundavat brýle v té šatně...-proto u kluků preferuji vše na zip :-)))
On se ale T. nechce NIC nového učit..~:( Jsem ráda, že jsme zvládli barvy, ale
to trvalo..~Rv Že by počítal nebo tak něco? Písmenka... :-))?? Néééé.. opravdu je značně od M. jiný...!! ~t~
Nedokáže bohužel díky M. posoudit-jestli je T. na tom normálně nebo zaostává...~d~

Jinak typ ti bohužel nedám.. Zatím to neznám...Určo to ale nějak dáme.~l~~:(
Okna? Ty brďo~e~. Jsi dobrá!
A máš recht..to neuteče..hezky pomalu a postupně a s ohledem na Káju.

Jinak já jsem asi blázen, už jsme vybrali s M. školní baťoh ~t~
Ale ty ceny.. No, ty vago..~e~ Jsem žila někde s představou asi 100 let za opicema... Ale má to vše-co to má splňovat.. Tak snad to ten můj prcek unese.. Bude to mít jak krosnu~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.