| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahooj holky,

co se týče přijímání do školy neporadím..

CoMo - docela věrohodně píšeš o Denndovi, ne? ~t~ a to cos vynechala, dodala Jíťa ~t~~t~~t~
no jestli tě to uklidní, taky máme výborná rána... problém No.1 - snídaně... Np.2 čištění zubů, No.3 oblékání... tím zabereme dost času, dnes konekrétně za 20 min - zvládnul obléknout trenýrky a ještě ke všemu předkem dozadu se slovy "mě to nevadí, mě se to líbí" ~o~ a zbytek se vztekal, kňoural, brečel, že neumí obléknout punčocháče... po 20 min už jednu chytil ~f~ sklíkla jsem ho, otočila trenky, nasadila punčocháče, kalhoty, mikinu, umejt pusu od pasty (netuším, proč si nemůže umýt pusu od pasty hned po mytí zubů...).. problém No.4 - obutí, bunda, čepice....
DĚS, DĚS A JEŠTĚ JEDNOU DĚS... po dotazu, kdo ho obléká ve školce (logicky, nikdo!!) se dočkáme odpovědi "pani učitelka" ~o~ ve školce funguje naprosot v pohodě, doma je na zabití, doslova...
do školky je vodí Petr, jsem doma s Týnou, takže jak se s nima vzteká on tam, netuším... já vždy chladím nervy pohledem na usměvavou, vzbuzenou Kikinu ~t~

Jíťo, teda u vás se to taky točí ~Rv co se nechat otestovat všichni najednou a případně zaléčit?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.