Zajímalo by mě jak to děláte vy co už chodíte do práce. Já absolutně nestíhám domácnost !! Ráno vstávám ve 4,30 hod. v pět vycházím do práce , pracuji do 14,30 hod po třetí vyzvedávám děti ze školky a školy, pak kroužky , nakoupit , někdy na chvíli ven , škola úkoly. V osm padám na hubu a doma nestíhám naprosto nic. Celý den si jsem schopná krásně zorganozivat s tím nemám problém, ale nějak nemám kam vtlačit úklid a domácnost ... začíná to na domácnosti být dost vidět , ale fakt třeba teď nejsem schopná jít vytírat nebo žehlit .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.