| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sun - já už jsem zpátky v práci 3 roky. Pracuju na dlouhý/krátký týden, takže vždycky 2 dny pracuju od rána až do večera (8:30-20h) a pak mám 2 dny volno. Každý druhý víkend pracuju v kuse pátek-neděle. Když mám práci, tak ráno vstávám v 5:45, vycházíme z domova těsně před 7h, odvezu autobusem syna do školky a pokračuju do práce, syna vyzvedává manžel nebo babička. Večer přijedu domů těsně před 21h. Najím se, pak dám třeba vyprat pračku (peru jen na kratší cykly, takže cca 1h), pověsím, trochu poklidím - zametu, pouklízím poházené drobnosti, umyju nádobí po svojí večeři, někdy když mám náladu, tak třeba umyju záchod, opláchnu umyvadlo a tak...pak si sedám k netu nebo na chvilku k televizi. Jsem docela ponocovač, takže spát chodím většinou kolem půlnoci, někdy i později.
Když mám volno, tak ráno jezdíme do školky o půl hodiny později, pak cestou ze školky něco nakoupím, vyřídím nějaké pochůzky, poštu apod., doma se v klidu nasnídám, vyluxuju, utřu prach, nebo co je zrovna potřeba... Po 12h jedu pro syna do školky, beru ho domů po obědě, abychom se taky trochu užili, když se pak dva dny zase uvidíme jen chvilku ráno... Dorazíme domů, naobědvám se, věnuju se synovi, jdeme ven, děláme něco doma, společně s manželem vaříme, dělám se synem logopedii a další věci... Když je teplo, tak jsme do večera venku nebo na zahradě, kolem 18h večeříme, syn usíná kolem 20h. Občas večer žehlím, ale to tak jednou za měsíc, snažím se všechno vždycky pěkně pověsit a pokud možno druhý den poskládat do skříně...
Takový nějaký větší úklid dělám nárazově, podle času a energie, ale vždycky chodíme spát s tím, že jsou uklizené všechny poházené věci, poskládané polštáře a deky na pohovce, umyté nádobí, připravené hromádky oblečení pro mě i syna, to samé moje taška a synův batůžek... A stejně tak i ráno před odchodem tak zběžně poklidím, abychom po návratu nemuseli likvidovat nějakou spoušť, takže nádobí od snídaně a tak... Mně tedy celkem dost pomáhá i manžel, ráno nám namaže rohlíky (odchází před 6h), jednou týdně dělá velký nákup a dost často spolu vaříme, občas vaří i sám...menší nákupy - pečivo apod. děláme oba podle toho, jak kdo má cestu nebo stíhá... O víkendech když je hezky, tak se snažíme někam vyrazit ven, na výlet, nebo na nějakou kulturní akci, když je ošklivo, tak jsme doma a třeba doděláváme, co je potřeba...
Takže celkem stíháme, ale od jara přibude zase práce na zahrádce...a taky syn je zatím ve školce a nemá zatím žádné kroužky, jen jeden ve školce, příští rok půjde do školy, takže nám přibudou úkoly...tak uvidíme, jak to bude pak...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.