| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U MUDr. Kulovaného jsem byla dnes - závěr: příště tam již nepůjdu. Ne snad že by mi něco udělal (dceru naštěstí měla babička, jinak bych ji brala sebou - a jak tady čtu, asi by to byl problém). MUDr. je vcelku protivný, evidentně sebevědomý, ano - podal mi ruku, na ultrazvuku mi říkal, co vidí, ale v zásadě mu chybí laskavost, úsměv, cokoliv milého. Hodnoty z UZV o velikosti dítěte mu vyšly o pár dní jinak, když jsem se na to zeptala, jen mi odsekl. Zkrátka a dobře, nesedí mi (můj manžel lékař se chová podstatně lépe). HOdnocení do Gennetu mu v tomto smyslu samozřejmě napíšu, už jsem si tam vzala příslušný formulář.
Hlavně prosím nezapomeňte, že si můžete říct, když k tomu lékaři nechcete. Já si rozhodně příště řeknu o fajn MUDr. Hynka (dnes tam nebyl, netušila jsem, kdo Kulovaný je). Je pravděpodobné, že mě tam budou chtít ve 20. týdnu zase nacpat k dr. Kulovanému, ale osobně nemám problém rovnou recepční říci, kdo je tam dál - k němu nejdu, byl protivný. Velmi rádi nabídnou někoho jiného, mám zkušenost, jsem tam už s 3. dítětem - mají za nás peníze od pojišťoven a jsou soukr. zařízením (v Praze je velkých ultrazvuků konkurentů dost), opravdu jste tam pánem vy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.