| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já u toho byla, dokonce třikrát +1, to +1 proto, že před šesto roky se dělal ještě re-screening. je to v podstatě jehla. nemyslím, že to nějak extra bolí, jakože ho přitom drží.

uvažuješ třeba o tom, že dáš dceři (pokud máš - budeš mít, nevím) náušnice? Co když bude třeba odběr krve, taky to zakážeš? nebudete nabírat CRP, protože to znamená bodání do prstu, bduete řaději třeba zbytečně polykat antibiotika?

já tohle nechápu. je to čistě můj problém, ale nejsem s to to vstřebat. Ne že bych měla radost, když mi někdo trápí dítě, ale beru to jako nutnost. lepší jedno píchnutí do paty než zničený mozek fenylketonurií. je ale fakt, že už několikrát si různé sestry a doktoři pochvalovali, že tak "chápající" matku dlouho neviděli. nejsem si akorát jista, že je to pochvala ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.