Tak jsem podlehla touze byt krasna a zasla ke kosmeticce, na kterou jsem nahodne ziskala kontakt, nikoliv reference. Byla to extravagantni zena, v tvari vse synteticke. S obavami jsem vybrala ty nejkratsi 9mm rasy. Procedura byla zdlouhava a neprijemna. Nekolikrat se mi slepily horni a dolni rasy. Ve vysledku jsem si pripadala jak unavena slapka. Kosmeticku to mrzelo. Verila, ze si zvyknu. Nekolik ras opadalo cestou domu. Dalsi pri cisteni zubu. V praci na me vsichni hledeli. Pripadala jsenm si jakdo unavenaslapka. Pri behu rasy v koutcich vlaly. V bazene je rano neotestuju, mam zanet spojivek a teplotu. A to mam hlidani deti a tesila jsem se. V testu by stejne neobstaly. Vecer mi pri leyeni dalsi napadaly do oci. Pry asem prvni sportujici osoba, ktere je u teto kosmeticky ma... Musim se tech potvor rychle zbavit. Odlepi mi to zase ta kosmeticka??? Mam to nechat opadat? Asi si je necham jen nabarvit. Jestli mi nejake rasy zustanou. A pry trvala existuje. To jsdnu malicherny starosti, omlouvam se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.