Co me napr dost namichlo, ze dali detem domu krasnou knizku na vyzkouseni. Mohli si ji koupit za pouhe 200. Samozrejme, ze ji chteli. Take je vyfotili v hokejovem dresu a poslali fotky. ktere staly taky tak nejak. Napsala jsem prohlaseni, ze odmitam, aby se moje dite zucasnovalo cilenych marketingovych akci. Samozrejme nas udyndaly na Monster panenku. Ja dospela zenska bych si nekoupila jeansy za 500 ani nic jineho...nakupuju levne(ve znackoven sekaci)...ale moje deti maji Monsterku za 500. Jsem vul jak vim...ale kdo nema monsterku je out a holky ji hrozne chtely...takove prachy za kousek plastu. O obleceni nejde.Holky maji spoustu krasnych veci ze znackoveho sekace, ktere jim ostatni obdivuji. Video je zajimave, opravdu stoji za shlednuti. Hlave ty metody, ktere pouzivaji k vyzkumu jsou desive.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.