| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mne vzdycky vadilo, kdyz se dospeli chovali k detem jako k nejakym podradnym bytostem - to kdyz ja jsem byla mala v 70. letech, stylem:
- jsi zamilovana do spoluzaka? hahaha
- pises si denicek? ukaz! hahaha, to jsou blaboly
- mas problem s kamaradkou? prosimte, Tvoje starosti bych chtela mit
- ted nemluv, kdyz se bavi dospeli!!!

myslim, ze lidi v moji generaci jsou mnohdy zapskli a uzavreni prave proto

pritom ja jsem prozivala vsechny tyhle veci asi tak 100krat intenzivneji nez cokoliv prozivam ted jako dospela

a jeste se dospeli tvarili, ze jejich starosti jsou mnohem zavaznejsi a dulezitejsi, coz z dnesniho pohledu nebyla pravda (tehdy byl zivot klidnejsi a pohodlnejsi, si myslim)

u sveho ditete mam uplne opacny postoj, vsechno se s nim snazim rozebrat, vsemu prikladam dulezitost

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.