Ahoj,
Jani
super!!!!!!!!!!!!! tak to je na dobré cestě. Holt je Týna pohoďák no
Bych potřebovala doma tatínka jsem KO jenže tento týden domu nepřišel dřív než v 23 včera až na půlnoc. Děti jsou protivný a mě taky není dobře. Rýma se mě vrazila asi do uší tak se bojím i uprdnout, abych neměla zánět a nemusela na ORL toho jsem si užila jako dítě!!!! A navíc jsem chytila taky zánět spojivek. Jsem se ráno musela smát když jsem vynadal medicínu jak se mi zaplnil stůl:
bkomplex, ribomunyl, 2 kapky do nosu, stodal, stoptusiin, borová vody, optalmoseptonex, optalmoframikoyn, framikoyn, heřmánkový nálev a roztok na moji drahou bradvici!
fakt zase někdy půjdu do bazénu! Už jám mám asi půl roku a furt se toho nemůžu zbavit!
Takže tu mám malou lekárnu a to mám ještě v záloze codein a pro Pepču ATB kdyby se mu vrátila teplota k tomu jeho kašli tak nasadit. Jsem zvědavá ci vyjde z výtěru.
Lenulko je dobře, že tě práce baví tak ybhc šla pracovat něž poslouchat to jak Karolína furt řve, protože je protivná jak má i teplotu a mě nebaví je furt okřikovat a za zadkem jim stát nebudu!
Snad bude o víkednu hezky a budu moct vzít ty háďata-smráďata ven tam jsou víc v klidu. Jen musí být bez teploty.
Pěkný den všem