| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

Jani ~g~~g~~g~~g~~g~ super!!!!!!!!!!!!! tak to je na dobré cestě. Holt je Týna pohoďák no ~;)

Bych potřebovala doma tatínka jsem KO jenže tento týden domu nepřišel dřív než v 23 včera až na půlnoc. Děti jsou protivný a mě taky není dobře. Rýma se mě vrazila asi do uší tak se bojím i uprdnout, abych neměla zánět a nemusela na ORL toho jsem si užila jako dítě!!!! A navíc jsem chytila taky zánět spojivek. Jsem se ráno musela smát když jsem vynadal medicínu jak se mi zaplnil stůl:
bkomplex, ribomunyl, 2 kapky do nosu, stodal, stoptusiin, borová vody, optalmoseptonex, optalmoframikoyn, framikoyn, heřmánkový nálev a roztok na moji drahou bradvici!~o~

fakt zase někdy půjdu do bazénu! Už jám mám asi půl roku a furt se toho nemůžu zbavit! ~o~

Takže tu mám malou lekárnu a to mám ještě v záloze codein a pro Pepču ATB kdyby se mu vrátila teplota k tomu jeho kašli tak nasadit. Jsem zvědavá ci vyjde z výtěru.

Lenulko je dobře, že tě práce baví tak ybhc šla pracovat něž poslouchat to jak Karolína furt řve, protože je protivná jak má i teplotu a mě nebaví je furt okřikovat a za zadkem jim stát nebudu! ~q~

Snad bude o víkednu hezky a budu moct vzít ty háďata-smráďata ven tam jsou víc v klidu. Jen musí být bez teploty.

Pěkný den všem ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.