| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Báro, taky nejsem v angličtině moc dobrá, proto jsem dost uvažovala jak výuku zvládnu. Ale doma je to prostě jiné než ve škole. Do školy bych nevlezla jako učitelka anigličtiny ani omylem, i když ostatní předměty bych si učit troufla (ještě taky hudebku ne). Prostě bych nevzala tu zodpovědnost. Ale za vlastní dítě ji převzít můžu, je to moje dítě. I když si myslím, že jazykovka by byla lepší- u nás bohužel nic takového neexistuje.

Když vidím úroveň angličtiny na školách, tak myslím, že dětem dopřeju minimálně to, co dostanou tam, spíš víc, protože díky domácí výuce máme mnohem víc možností a času sledovat pohádky v aj, pouštět si písničky, atd., ve kterých všude slyší angličtinu nijak nezmrvenou. Poslední dobou se nám daří taky víc doma anglicky mluvit (tedy mě a manželovi, následně i dětem)

A když někdo dává dítě do školy, ovlivnit výuku nemůže a říct, že by se dítě mělo poslat do jazykovky, protože má špatnýho učitele, to je pak teprv šílenost (a přitom víceméně pravda).

Dlouho jsem měla co se týče aj mizerný sebevědomí, ať už, kdybych měla cokoliv kdekoliv říct, tak co se týče učení dětí. Ale musím říct, že jsem se za ty roky, co se s dětma učím, celkem vyvinula a už si celkem troufám. ;-) Asi je to taky tím, že u dětí vnímám pokroky a radost z učení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.