Tak toho by bylo... Za mého dětství ještě doznívala móda krimplenu a zvonových kalhot, ale už opravdu doznívala a já jsem to musela nosit zděděné po vzdálených příbuzných. A taky jsem nesnášela jeden kostkovaný baret, zrovna ho mám na hlavě na mnohých fotkách, asi jsem ho nosila několik let. Vypadala jsem v něm jako kluk a cítila jsem se hrozně blbě. Vůbec jsem neměla do nějakých 13 let žádné vyloženě dívčí věci, až do tanečních, kdy jsem se podle představ mámy měla rázem změnit v éterickou vílu a ulovit nějakého toho životního partnera. I když už od 12 let jsem si přes protesty prosadila dlouhé vlasy a mám je dodnes.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.