Ja jsem nesnasela ty stare komunisticke puncochace. Take me matka nacpala do cerne sukne a bile halenky. Sla jsem na preventivku k doktorce a pak do skoly. Celou dobu jsem si rikala, ze vypadam jak debil a proklinala jsem matku. Take jsem nosila taciny mikiny...mati nemela moc penez a nekupovala nam nic noveho, vsechno jsme nosili po nekom...kdo byl v nasem veku uz dost davno.V te dobe byly nove veci hrozne drahe. Mam s toho trochu tauma a kompenzuju si to na detech, ktere chodi oblekane fakt pekne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.