tý voe, zírám. Jsem 100 roků za opicama, exvečírky by mě vyděsily (a věřím, že i mého chlapa). Se 2 ex jsem se kamarádila, než jsme se přestěhovali, ale s těmi se kamarádil i manžel. Ovšem s nimi to nebylo typické chození, byli to mí dlouholetí kamarádi, se kterými se na chvíli o trochu prohloubil přátelský vztah. A to jen o trochu, nedošlo ani na sex. tohle by pro mě bylo hodně za hranicí normy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.