Jíťo, nevím jak v Praze, ale my platili za prázdniny lehce přes 200 (školkovné je 600)... jako není to bůhvíjaká suma, ale i tak - dětí tam maj jako smetí přes prázdniny a chtějí školkovné i od těch, co tam vlastně ani "nesmí"... a ano, předškoláci tady taky neplatí, jen jídlo, třídní fond a pak akce (divadlo,...)
my na vykašlání teď měli Prospan - taky přírodní, co jsem tak vyzkoumala, je to něco jako Hedelix. Na doporučení dr na pohotovosti. Kiki jsem to dávala 3 dny, pak už to nebylo potřeba, jen chduák kašlala a nemohla ani pít, pak další 3 dny a bylo i po rýmě, uff, u ní je to fakt strašný, je mi jí tak líto! Ellí to chápe, co to znamená "nepusinkuj jí, jsi nestydlá/nemocná", ale Dennda to vezme jako info pro teď, ale za 10 min se prej už situace změnila....
už mě to fakt nebaví, mam angínu jako prase... "vtipné" je, že jsem furt všichni na hromadě, každý má něco jiného, výtěry jsou negativní, ale přesto furt všichni marodíme... PROČ????
no hodlám už udělat cokoliv, jen ať už se tohozbavíme! jdu koupit i nové lůžkoviny (ne povlečení, to vyperu snad i se Savem
), ale polštáře a deky. Naši deku jsem prala včera, dětský sice peru taky po nemoci, ale asi to nepomáhá, nebo nevím... no prostě jim to koupím nové...