Vylepsit se to da jeste tim ze pred naockovanim novou kulturou / jogurtem / mleko pasterizujes. Tim zlikvidujes bakterie co tam nechces a das prostor tem uslechtilym, co ziji v jogurtu. Vyborne jogurty delam pridanim bud kondenzovaneho mleka nebo suseneho mleka. Vznikne jogurt hustsi .. Protoze kulturu v takto vyrobenem jogurtu prece jen nelze udrzet " cistou " je dobre po nekolika naockovanich pridat jako ockovaci latku zase " kupovany " jogurt.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.