Sam01, my máme rodinnou zátěž (babička v 50, mamka ve 40 a já ve 30), takže jsem samozřejmě očkování zvažovala, i když jsem celkově proti zbytečnému očkování. Můj onkolog mi pro dcery nabídl vyšetření protilátek a dle výsledku bych se teprve rozhodovala, ale i přes negativní výsledek se budu přiklánět k neočkování. Vakcína je příliš „mladá“ a nikdo neví, co to s organismem udělá za 20, 40, 60 … let.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.