Jsem pirat silnic nebot nam prisel dopis z magistratu ze nase "vozidlo reg. zn. XXX, jehoz nezjisteny ridic..." Proste jsem nekdy pred Vanoci vrcholne nezodpovede tehotna a s batoletem v aute jela jako vrahoun rychlosti 42 km/hod v miste, kde pry je 30 km/hod. Pravdepodobne jsem to byla ja - odhaduju podle data a casu jizdy, fotka tam neni.
Pokuta neni nijak likvidacni a nejspis ji zaplatime, ale mne jako dost opatrnemu a zodpovednemu ridici se to jevi v tomto pripade trochu jako buzerace, tak me jen napadlo: Jak je to v soucasne dobe s tim, kdyz osoba blizka ve vasem aute spacha nejaky takovy prestupek a prijde podobny dopis bez fotografie? Co v tomto pripade majitel a provozovatel vozidla muze a nemuze? Muze se nejakym zakonnym zpusobem pokute vyhnout?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.