do školky chodil rok můj nejmladší, od pěti let, u něj jako jediného mi připadalo, že to fakt potřebuje. zvykal si pomalu (jemu jde všechno tak nějak pozvolna), ale pak byl spokojený a na školku rád vzpomíná. kdybych ho tam strčila i v těch 3 letech, tak by to byl v jeho případě pěknej průšvih. Přitom jeho stejně starej kamarád ve 3 letech tu školku vyloženě potřeboval, to jsem uznala i já - nepřítel kolektivní výchovy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.