můj syn říkal "ta hodná" a "ta vtipná". měl se náramně. ale to vůbec není samozřejmé a automatické. zrovna dneska mi kamarádka vyprávěla, jak jejího syna ve školce děti brutálně zmlátily (měl modřiny všude, v obličeji...) a učitelka neudělala vůbec nic...
já si z dětství (jeslí, školky, pak z družiny) pamatuji jeden základní pocit: osamělost. no a pak samozřejmě ten hnusnej škraloup na teplým mlíku
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.