Přidat odpověď
Zubko, sla jsem jako rocni do ustavu a nikdo na me neshledava nic divneho. S mamou mam nadstandartni vztahy, mela jsem s ni prekrasne detstvi. Starsi dcera byla v jestlich od 2 let, je ji 28, tez mame uzasny vztah....
Ja nevim, ale me uz tohle mektani o tom, ze kdyz s ditetem nebudem do skolniho obdobi, tak se na nem podepisem, fakt toci. Jde o to, jak se nam rodic venoval, co nam dokazal dat. A to zvladne i ten, co jde do prace driv nez v nasich 3 letech.
Nase mala, ac se ji venuju jak muzu od zacatku, stala ve dvou u plotu skolky a smutne koukala jak si deti hraji na zahrade. Do skolky na par hodin byla utopie, to me zrovna poslali kamsi, tak jsem behala po kamaradkach, poradala detske srazy u nas doma, aby me dite netrpelo bez deti. Kdyz sla ve 3 do skolky, chtela tam hned spat a jist a kdyz jsem pro ni sla, nechtelo se ji domu. Dodnes jako skolacka chodi strasne rada do skolky a sve ucitelky tam miluje. Zari jak slunicko, kdyz je vidi, radostne se s nima jde obejmout.
Takze za me....at si to kazdy udela jak chce, ale nesnazi se nekomu druhemu vnutit to sve.
Předchozí