| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Na modré se může stát 3 minuty mi říkala sama policajtka, když rozdávala jiným, co parkovali na hodinách, lístečky na stěrač...
Mně auto pohlídala..., protože jsem potřebovala něco vyřídit.
Zajímavé ale, že je asi aktivní v oblasti školy, kde ty lístečky dávala. Tuhle jsem je tam viděla zase, tak jsem se šla podívat, jestli tam tolik lidí stojí bez zaplacení a zjistila jsem, že ne, takže ona nemilosrdně potírá ty, co tam stojí a překročili čas udaný na lístku po zaplacení.
Docela jsem zírala, protože jich bylo plno, snad každej druhej.
Kdysi mi přitom na magistrátu říkali, že je policie shovívavá, když vidí, že někdo zaplatil a čas přetáhnul.
To mám já dost často a lístek nikdy, takže klika.
Když je někde policajt, parkování je nejlepší si domluvit s ním.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.