| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holubofóbii nemám a přijde mně naprosto šílené v tomto duchu vychovávat děti. Pokud jde o různé nemoci holubí populace, tak jde o nemoci, které jsou i u jiných ptačích druhů. V zimě máme krmítko, sypeme krmení ptáčkům, nemůžu se vyhnout tomu, že občas přiletí i nějaký holub, jsem zvědavá, jestli na mě někdy vystartuje někdo takový. Kdybych měla tento druh fóbie (viz zákeřná nemoc po holubím "bobku" na peřině), tak bych vůbec nemohla děti pustit na hřiště nebo sednout si na lavičku v parku, po každém projítí se ulicí ve městě bych musela horečně dezinfikovat boty, raději bych neotvírala okna, protože na parapet občas nějaký holub sedne nebo může sednout. ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.