Přidat odpověď
"Lexi tak okrajově si troufám tvrdit, že kočka, která bude venku, Ti s největší pravděpodobností donese domů víc nemocí a parazitů než kočka, která bude prakticky pořád ve Vaší společnosti"
-Je mi jasné, že kočka, která bude venku, pochytá víc parazitů a nemocí, než ta gaučová. Právě proto výš píšu, že by byla pravidelně odčervovaná a prohlížená veterinářem.
"Přijde mi absurdní takto striktně oddělovat zvíře od domácnosti"
-Nevím co je absurdního na oddělování zvířete a domácnosti. Jako dítě jsem to neznala jinak, nejen u své babičky, ale i u různých známých. Naopak, když jsem poprvé někde na návštěvě viděla kočku v domácnosti, přišlo mi to hrozně divné. Moje nejlepší kamarádka na ZŠ bydlela v bytovce a měli psa. Nevím, jak toho docílili, ale pes bydlel v rozlehlé předsíni a nepamatuji se, že by někdy byl nebo chtěl jít do obytných místností. A to jsem tam bývala téměř denně.
"Buď chceš zvíře a bude součástí Tvojí rodiny, nebo se na to raději vykvákni a uděláš nejlépe."
-Kočku nechci já, ale moje mladší dítě. Starší dítě také chtělo zvířátko, ale to jsem uspokojila teráriem.
A HLAVNĚ CHCI ZDŮRAZNIT, ŽE MLUVÍME O HYPOTETICKÉ SITUACI, POKUD BY JSME MĚLI DOMEK. ALE MY DOMEK NEMÁME A V DOHLEDNÉ DOBĚ ANI MÍT NEBUDEME. TUDÍŽ V DOHLEDNÉ DOBĚ ANI NEBUDEME ZVAŽOVAT POŘÍZENÍ KOČKY
Předchozí