Přidat odpověď
Zdravím,už o tom delší dobu přemýšlím, ale dneska jste mi nahrály tématém co za vlastnost vám vadí na manželovi. Mohla bych se přidat se svou troškou do mlýna jako jsou domácí práce a hledání věcí, ale mě aktuálně "trápí" to, že manžel stále více sklouzává do škatulky taťka tzn. systematicky pomalu přibírá, k holiči ho musím dokopávat než jemu docvakne, že už tam měl být, ráno se mě ptá zda strniště co má na tváři ještě jde, nevadí mu, že do práce nosí stále jedny a tytéž kalhoty přitom pracuje s lidmi, studenty prostě denně se s někým setkává a jemu to neva. Já když mám v práci kalhoty, který mi třeba plandají (teď poté co jsem zhubla se to stává často) tak se prostě necítím a mám pocit, že si toho každý musí všimnout. Prostě chtěla bych aby manžel o sebe více dbal, minule jsem náhodou seděla u něj v kanceláři a přišel za ním kolega ze Slovenska, znám ho z doslechu a byl to perfektně střižený pán v padnoucím obleku a představa, že s ním bude jednat manžel ve stejných kalhotách neoholený a neostříhaný mi jasně připadala v nepoměru. S manželem jsem se o tom bavila a řekla mu na rovinu co a jak se mi nezdá, on to i uzná (chce se mi líbit), ale nesebere se a nejde se mnou po obchodech podívat se po něčem atd. Podotýkám, že manžela mám ráda a klape nám to, jen nechci mít doma obtloustlého pána ve vytahaným triku. Vím, že lidi se nebudou měnit, že já chci, ale neříkejte mi, že jsem absolutně bez šance. Také to není téma ze kterého bych se hroutila, prostě o tom jen přemýšlím a chtěla bych v tomto směru něco udělat, díky za názory
Předchozí