Janinko, a nevadí ti to třeba hlavně proto, že ty sama jsi teď zhubla a připadáš si atraktivnější a porovnáváš sebe a manžela?
Jinak - pokud by chlap nesmrděl a nechodil otrhaný nebo jako z popelnice, asi bych to příliš neřešila. Možná bych udělal sama průvan v jeho věcech (fakt bych si troufla
), vyhodila ty nejstrašnější a pomohla mu nakoupit slušivé, ale pohodlné a modernější věci. Nebo mu je koupila sama, krom kalhot a bot bych to zvládla a vlastně jsem to i dělala.
A kdyby MĚ chtěl někdo nacpat do sukně nebo do těsného obleku či do kravaty, asi bych hodně protestovala, potřebuju volnost i v tom oblečení. Elegánka za mě NIKDY nebude, to vím.
Takže na nikom bych nechtěla, aby změnil styl oblékání na něco, co mu je nepřirozené.
V oblečení to charisma a ta osobnost stejně není. Je důležité, co je POD oblečením...i když je fakt, že hodně lidí sortuje lidi hlavně podle hadérků.
S holením bych ho otravovala denně a jednou za čas bych ho klidně doma přistřihla sama, umím to
.
A to břicho...hm, no je vidět, že je spokojený a domovem si jistý a nic jiného okolo nehledá.
K zpozornění je většinou to, když takovýhle chlap najednou začne lítat do posilovny, stojí u zrcadla, prohlíží se a zatahuje břicho, denně se holí, koupí si kolínskou a nový hadry.