Leni, to že na ortopedi nic neléčí už jsem si bohužel zvykla.. na m§j utrřený meniskus mě ortoped řekl "buď se s tím naučíte žít enbo to odoperujeme".. po dotazu co sport následovalo "nevím, zkuste to"... jo a pokud jí tancování fakt baví, ze své zkušenosti radí raději operaci a vyřešit problém, než to neřešit... já ten emniskus neřeším od cca 13 let, kdy sjem hrála hokej a nejspíš na bruslích a nějakém tom faulu jsme si jej natrhla aza ta léta a si utrhla... říkali mi ať jdu na operaci, jinak nebudu moct postupně chodit.. no řekni sportovci, ať jde na operaci, že by nesportoval... no takhle jsem to dopracovala...
nevím co máte za mastičku, ale mě na natržený vaz a vůbec na tyhle kloubní a šlachové problémy dost pomáhal Traumaplant.. je tom nějaká bylinka (teď ti neřeknu která z nich!), která je tam v největší koncentraci tady těch mastiček a je právě super na tyhle měkotkáňové problémy.. relativně to i voní, stojí kolem kilča, takže podobně jako Voltaren a jiné... snad bude vše v pořádku a Lucka se bude mociplně vrátit do tancování!!
můj synovec do cca 8-9 let trpěl na to, že když měl rýmu, teklo mu to i z očí.. měl nějaký kapičky, ale švagrová nikdy neříkala, že by byli antibiotické, ale už fakt nevim co to bylo, už je to holomek velikej! ale po rýmě to vždy přestalo.. nejhorší to bylo v dětském věku, do takovejch cca 5 let, to chudák vypadal vždy fakt hrozně...