| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anett + 2, já taky jen vysvětlovala, že prostě naplánovat 4700km putování přes kus Francie mi loni zabralo cca 3 měsíce práce...a to jsem to ještě upravovala po cestě, nevěděla jsem kde skončíme v kempu,ale nesměli jsme minut města, která byla napsaná....přece jen když si tam ty děti něco najdou,aby jsme se tam stavili.

Ale třeba já vůbec netuším kdy odjedeme jěště týden dopředu.....pak se rozhodneme, že nastal den D. Vyházíme krabice, nandám do nich oblečení, nějaké jídlo(občas není kde nakoupit večeři). Manžel si vyhradí odpoledne napakuje auto...a jedeme...
(pak už je to fikot.:-) )

A jak jsem psala, kdysi jsem to nedělala(dokud jsme jezdili jinak), bylo to zbytečné. Dojet do města X. Najít ubytování a výlet na druhý den. Netřeba plánovat....pořeším na místě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.