Momentálně na akci, kterou chystáme s naším pěveckým sborem na 17.5. - sjede se nám sem 15 pěveckých sborů na celodenní přehlídku a já s asi 5 dalšími lidmi chystám vše - označit příjezdové cesty, zajistit ozvučení 4 míst, program 4 vystoupení, průvod městem... prostě všechno.... od zajištění toaletního papíru až po večerní raut..... Jinak je s tím plno práce a ani to mi nevadí, jen se snažím předvídat veškeré eventuality, které mohou nastat.... Musím se ale v těšení brzdit, protože když se na něco moc těším, nastane nějaký průser (v mém případě často zdravotní, který mi znemožní účast....).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.