| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Binturong, na plodnou diskusi budeš muset počkat, až dorazí tvé přitakávačky a roztleskávačky.~;)
já se jich samozřejmě mohu zeptat, pokud to budu považovat za důležité. nepovažuji, nezeptám. považovat kisku a babiše za podobné politiky mají nárok stejný, jako ty máš nárok ho považovat za slušného člověka. z toho co říkali, bych řekla, že je považují oba za obdobné štiky a využívače situace a příležitosti. Prý jsou oba (Babiš i Kiska) populisté a slibotechny a využívají nechuti voličů k současnému stavu politiky.
což je pro někoho oslňující a pro někoho signál, aby takového člověka nehodnotili jen podle jeho mediálního obrazu. ~d~
politické názory pro mě (na rozdíl od tebe) nejsou při výběru přátel zásadní a ani pro mého muže naštěstí ne (jsou to hlavně jeho kamarádi). takže pro mě ani není zásadní co si myslejí o svém novém prezidentovi. nevím co je divného na tom, že s lidmi, kteří žijí 500 km daleko se člověk vidí 1x za rok?
~3~
ještě by mě zajímalo, jak moc zásadní je pro tuto diskusi soukromý názor dvou slováků?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.