Už jsem zoufalá nemůžu najít optimální krém pro svou pleť :-( Jeden mi seděl,ale přestali ho v lékárně brát :-( Pleť mám velmi citlivou(i dle kosmetičky) někdy se mi na pleti objeví suchá místa. Pleť je bledá bez jasu. Vrásky zatím nemám,ale krém může být i proti prvním vráskám.
Poradíte nějaký dobrý krém běžně dostupný v drogérii. Nosím makeup tak aby byl zárověň vhodný pod makeup.
Doma mám momentálně asi 5 krémů ani jeden mi nevyhovuje a už mně to nebaví :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.