Přidat odpověď
Jani: u nás se ty třídy taky spojují.. Tak nestačí, aby byla 1 třída zdravá...
Ono je to prostě v té školce vše nereálné.. :-(
Jinak na hemofila mi ta Dr. na ORL řekla, že ty Bendovy kapky (ATB) jsou pro hemofila citlivé a tak by se ho mohl zbavit. Jestli ne-tak se uvidí za ty 3 týdny co tam jdeme znova. A prý může dělat furt tyto problémy..rýmy a kašel dokola.
Atb to jen potlačí a on se zase namnoží a jede to dál. Což u něj tak i je..
A prý tam má ten výchlipek tkáně (to mu chtějí prý operovat) a na něm to trčí..
Asi není snadné ho ze sebe dostat. Někomu zaberou NĚJAKÉ atb a někomu ne...Někomu dělá problémy a někomu ne.
Tak jsem zvědavá. Tak i tak bude na operačním sále-tak mu to tam stejně vyčistí od všeho :-(
Ale divím se, že ho nemá Martin. On T. bývá nemocný vždy jen od Martínka.
Tak je možný, že M. to třeba Amoksiklav nedávno vyléčil, ale Tomáška nevyléčil...
Nevím-nechám to koňovi. Už mě to štve...
Taky nechápu, že M. je negativní a byla to zelená rýma. T. má hemofouše a neměl zelenou rýmu.
A dělali pak Denndovi kontrolní stěr, že už ho nemá?????
Jinak mě trochu paní Dr. do telefonu šokla..
Byla to jiná Dr. než ta co nám psala léky a dělala endoskopii a stěry.
Ta dnešní Dr. mi dnes řekla, aby doužil ty Bendovi kapky (Martínek) a pak máme stříkat ten Avamys-ty kortikoidy na alergie....
A já, že Avamys stříkáme už týden 2x denně a Bendovy kapky 3x denně.
A ona.. On ten kortikoid je i v Bendových kapkách a tak když dostává i Avamys-tak toho má v sobě až moc.. Můžou se mu dělat prý strupy v nose a jiné problémy... A já: no, on mi teď furt krvácí z jedné nosní dírky.. Né, moc ale přeci.
A ona.. Tak to vysaďte.. Až doberete Bendovy kapky, tak počkejte 2 dny a pak až stříkejte Avamys. Tak se to má prý dělat.
On ten Avamys je i až od 6 let. A má se podle návodu stříkat jen 1x denně.
M. ještě 6 nebylo.. a má sříkat 2x denně.. a ještě nám řekla ta první Dr. s těma Bendovkama, které to svinstvo obsahují taky..!
Tak to trochu nechápu.. Stejné ORL, ale jedna Dr. říká to a druhá to :-(
Předchozí