| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máme to úplně stejně. Starší dcera cca do tří let preferovala jenom mě, po narození mladší se to srovnalo a o tatínka hodně stojí. Mladší dcera má ale už 4 roky a tatínek na ni nesmí opravdu ani sáhnot. Maximálně, když chce nosit na procházce, potvůrka jedna. On na ni fakt nesmí ani promluvit, naprosto ho ignoruje a on není nějaký vtíravý typ, který by se jí vnucoval, tak vlastně jen čekáme, kdy ji to přejde :(. Je to samozřejmě o tom, že tatínek víc pracuje, ale i přesto často vodí do školky, vyzvedává, tráví s ní nějaký čas, jezdí s námi hodně na výlety, procházky, ale jakmile jsem doma já, je konec...mrzí nás to oba, ale pro něj to musí být fakt smutný. Navíc ona je vzhledově paradoxně jeho kopie, kdežto starší dcera zase moje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.