Liefde, já si to nějak neumím představit ... neznám partnera ve svém okolí, který by po sdělení ženy: Ten náramek se mi líbí! běžel do obchodu a věnoval jí ho v krabici s óbr růžovou mašlí a slavnostním výrazem. Znám takové kteří řeknou: Tak si to kup! a nebo: Tak si to kup, tady máš peníze!, a pak jsou experti, kteří si to zapíšou a manželka to dostane k Vánocům. Ale tu tvou variantu si fakt neumím představit. Mně by to asi i vadilo, že se mně nezeptal.
Pokud ti jde o moment překvapení, tak se mi chce říct: na dívčí románky zapomeň.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.