| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ne, nedostavam. Resp zcela vyjimecne, tak 5x do roka ? a to jsou darky vetsinou nekde z exotictejsich cest typu specialni cokolada 
Osobni darek jako treba sperk by si koupit netroufnul a jsem rada, protoze pravdepodobnost ze by se mi trefil do vkusu je miziva. Obleceni ani nemluvim, ale nekoupi ani knizku treba, protoze nemuze vedet jestli jsem ji necetla. Navic naprosto nesnasi obchody a nakupovani je pro nej teror. Ja taky temer vsechno kupuju online a jeho se vetsinou ptam ci neco nepotrebuje. Ale taky nekupuju darky jako takove. Spis kdyz nahodou s detma jdem ven a neco vidime, tak se poradime a mu to koupime.
Na moje narozeniny si muz uz ted bere dceru s sebou a ta mu radi co mam / nemam a co je hezke.

Jinak ja teda kdyz se mi neco libi a preju si to, tak o tom v podstate nikdy moc nemluvim, rovnou si to koupim. Kdyz je to neco vyjimecneho a mam potrebu se rozplyvat predem, a on to zaregistruje a pripadne si I zapamatuje, tak se treba po par dnech zepta jestli uz to mam a proc jeste ne. A vlastne I kdyz si neco koupim tak o tom moc nemluvim – casem si to treba vezmu na sebe a nekdy se muz zepta – hele, mas neco novyho? Nemel jsem ti neco pochvalit? Jezis promin, no ale jak to ja mam vedet?! A pak na dceru, hele to mi priste rekni jo? A hlavne mi rekni kdyz pujde mama do kadernictvi jo? Abych nebyl za ignoranta!...
Pro nej jsou proste “veci” mimo rozlisovaci schopnost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.