My to praktikujeme stejně, a nemám ráda nevhodné dárky, alespoň v rodině. Něco co nepotřebuju, stojí to peníze a doma zabírá místo. Líbilo by se mi dostávat i to překvapení, ale jen kdybych 100% věděla, že se mi to bude líbit, bude potřebné apod. a to bych byla romantička. Ale že to tak nefunguje, jsem velký praktik a děláme to podobně. Dárek šperk, jen po dohodě, já vyberu, on příp. symbolicky koupí nebo také já, když nestíhá
Vlastně mne doted mrzí, že jsem vždycky dostala špatnou kytici, na promoci, k žádosti o ruku, manžel má prostě jiný vkus a vždycky byla pro mne naprosto špatně. Mě udělá velkou radost, velká kytice, dostala jsem uměleckou moderní vyzbu a menší kytičku :-( béé, doteď si to pamatuju.
Ale zase jsem dostala k promoci šperk, a to bylo velké překvapení a i velký dárek a na to zase vzpomínám moc hezky. Když ta romantika vyjde je to skvělý, ale když ne
Teď už neriskuju, že dostanu špatnou kytici, manžel už víc, velkou bohatou do kulata a nechává si je i vázat, ale že jsem to nevěděla před tou promocí. Když jsem viděla to moderní "koště" byla jsem fakt zklamaná.